perjantai 11. huhtikuuta 2014

Keudan Vaalea Sarvi voitti olutfestareilla!

Seppo sen teki - meni ja voitti Helsinki Beer Festival -messuilla sarjansa

Siis Sepon kehittelemä Vaalea Sarvi voitti enintään 6,0 til% alkoholia sisältävien vaaleiden laagereiden sarjan. Kilpailuissa oli mukana yli 120 tuotetta 25 valmistajalta. Palkintoja jaettiin kahdeksassa sarjassa.

"Voitto tuli täytetänä yllätyksenä. Opiskelijat olivat täysillä mukana ja meillä oli kyllä monen asiakkaan mielestä näyttävin osasto koko festareilla. Jonoa oli koko ajan ja voiton ratkeamisen jälkeen jonot vain kasvoivat" hehkutti Seppo Keski-Uusimaa -lehden haastattelussa.

Vaaleaan Sarveen Seppo halusi saada pohjahiivaolueen makua, fiilistä ja raikkautta. Olut on tehty vanhanaikaisella keittomäskäysmenetelmällä.

"Viimeinen niitti oli, kun löysin eräältä humalatoimittajalta uusseelantilaisen Riwaka-humalan, joka antaa sitrusmaista hedelmäisyyttä ja muita eksoottisia vivahteita. Saksalainen Perle-humala antaa juomalle katkeruutta ja ohramaltaat täyteläisyyttä."

Vaaleaa Sarvea on saatavilla vaihtelevasti opetusravintola Opérasta Keudan ammattiopistolla Keravalla sekä toisinaan Eikan pubista Järvenpäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti