tiistai 14. huhtikuuta 2015

Keudan panimo Ylen ruotsinkielisissä uutisissa


Keuda on ollut viikonloppuna 10.-11.4.2015 esillä Helsinki Beer Festivaaleilla. Mukana olivat Seppo Sälpäkivi, Päivi Soipio ja prosessinhoitajaopiskelijoita.


Yle uutisoi HBF:n tunnelmia ja haastatteli Seppoa ja opiskelijoita: LINKKI HAASTATTELUUN

Keuda oli kuudetta kertaa mukana kansainvälisessä pienpanimotapahtumassa.

"Euroopassa on menossa valtava käsityöoluiden buumi. Uusia pienpanimoita syntyy eritoten niin sanottuihin vanhoihin olutmaihin, joiden oluissa yhdistyvät sekä vanha olutperinne että uusi ja innovatiivinen käsityöinnostus. Olemme saaneet Helsinki Beer Festivalille koottua yhden festivaalihistorian mielenkiintoisimmista ja laajimmista kokonaisuuksista”, kertoo festivaalijohtaja Markku Korhonen.

Kävijöitä tässä tapahtumassa oli tuhansia sekä ammattilaisia, oluen harrastajia ja muuten vaan nautiskelijoita. Keudan opiskelijat myivät koulun tuotteita, esittelivät panimotekniikkaa ja Virtuaalipanimo -oppimisympäristöä Second Lifessa. Oppimistehtävänä oli osallistua yritystoiminnan messuprojektiin suunnittelusta toteutukseen.

Ja vielä mukaan Sepon tekemän oluen arvostelu: https://olutpaivassa.wordpress.com/2015/04/13/paiva-103-tumma-sarvi-keudan-panimo-kerava/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti